VAN / SARAY - Kazımpaşa Ortaokulu

Kazımpaşa Ortaokulu

Kazımpaşa Mahallesi. hastane sokak. Saray/VAN
Van’dan dünyaya açılan bir eğitim ekolü olmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve Inkılapları ışığında; Özgüveni ve iletişim becerisi gelişmiş, Akademik ve sosyal başarısı yüksek, Topluma lider ve model olabilecek, Evrensel bilgi ile donatılmış, yerel değerleri özümsemiş, Ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler yetiştiren, Eğitim-öğretim alanında çağdaş uygulamalara önderlik eden, bir eğitim kurumu olmaktır.
Okulumuz kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Ulaşım
İlçe merkezinde yer almaktadır. İlçe merkezi yürüyerek heryere ulaşım saglanabilir.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimizden bazıları saray merkezde ikamet etmektedir, bazıları ise Van merkezden kendileri tarafından ayarlanmış servisler aracılığıyla geliş gidiş yapmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Van iline 70 km uzaklıktadır. Ulaşım konusunda herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Van-Okulumuz arasında öğretmen servisi mevcuttur.
E-twining, teknofest ve tübitak
OKUYAN OKUL PROJESİ,REHBERİMSİN PROJESİ,GÖK KUŞAĞININ RENKLERİ PROJESİ